Člověk a robot
27. listopadu 2020
Místo a program > České Budějovice > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích > Zemědělská fakulta, pavilon E > Kvalita potravin a jak ji poznáte?

Kvalita potravin a jak ji poznáte?

19:00 – 20:30
Přednáška
Zemědělská fakulta, pavilon E (Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích)
Studentská 1668
GPS: 48.9757; 14.4492
Info: pavilon E, učebny L5 a L4, přízemí
Doprava: zastávka MHD: Jihočeská univerzita

Přednáška o kvalitě potravin (sýry, šunky, kečupy, chléb) a jak se dá poznat z informací na obalu; praktická ukázka výroby (např. kečup); degustace výrobků (sekaný masný výrobek, chléb, kečup, mléčný výrobek) vyrobených podle výsledků projektu NAZV QJ1610324 – Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.

Přednášející: Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Ing. Jan Bedrníček