Člověk a robot
27. listopadu 2020
Místo a program > České Budějovice > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích > Fakulta rybářství a ochrany vod, budova ZR, České Budějovice > Degustace rybích výrobků

Degustace rybích výrobků

17:00 – 22:00
Workshop
Fakulta rybářství a ochrany vod, budova ZR, České Budějovice (Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích)
Na Sádkách 1780 - České Budějovice
GPS: 48.9752; 14.4520
Info: budova ZR, vestibul
Doprava: zastávka MHD: Jihočeská univerzita, České Budějovice

V rámci ochutnávky rybích výrobků se účastníci mohou těšit na netradiční rybí saláty a pomazánky, paštiku nebo kapří karbanátky. Do vyčerpání zásob.

Průvodci degustací:
Ing. Jan Kašpar
Bc. Pavlína Gápová
Bc. Josef Vobr
Ing. Eduard Levý